2.500 vakantieplaatsen zorgen voor dolle paas- en zomervakantie


dinsdag, 7 februari, 2017
2.500 vakantieplaatsen zorgen voor dolle paas- en zomervakantie

Onlangs verscheen de vakantiegids met de vele activiteiten die georganiseerd worden in de paas- en zomervakantie. Voor #teamrotselaar is het belangrijk dat onze kinderen zich goed kunnen amuseren tijdens de vakantie.

Elk jaar versterken we dan ook het vakantieaanbod. In de paas- en zomerperiode zorgt dit voor maar liefst 2.500 vakantieplaatsen bovenop het aanbod van al onze verenigingen. Zo zorgen we ervoor dat de combinatie van werk en gezin voor vele ouders in Rotselaar weer een stukje gemakkelijker wordt.

De sport- en doekampen bezorgen alle kinderen een actieve en creatieve tijd onder begeleiding van professionele begeleiders.

Ook speelpleinwerking 'de Schavuit' biedt dagelijks een waaier van kwalitatieve en avontuurlijke activiteiten aan. Elk kind kan er terecht, zonder wachtlijsten of vooraf inschrijven. Jaarlijks investeert de gemeente 16.000 euro in het speelplein om de kwaliteit en de betaalbaarheid te garanderen.

En natuurlijk zorgt ook Landelijke Kinderopvang, in opdracht van de gemeente, voor een ruim aanbod van kinderopvang in de verschillende Stekelbeeslocaties. Kinderen kunnen er dagelijks terecht van 7 uur ‘s ochtends tot 18.30 uur ‘s avonds. 

Daarnaast neemt het gemeentebestuur in de vakantiekalender ook de vele activiteiten op van heel wat clubs en verenigingen. Zo krijg je als ouder één handig overzicht van het ruime vakantieaanbod in Rotselaar.