Cheque voor het goede doel


zaterdag, 9 januari, 2016
Cheque voor het goede doel

Op maandag 28 december overhandigde schepen en OCMW-voorzitster Lucia Wouters, namens de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking (GROS), twee cheques aan het goede doel.

De GROS zamelde op het evenement Picknick in Harmony 1.800 euro in en schenkt dit aan het opvangcentrum van het Rode Kruis in Holsbeek en de kinderwerking voor vluchtelingen in Rotselaar. Elk ontvangt een mooie cheque van 900 euro.

Picknick in Harmonie, een groot evenement van harmonie- en fanfaremuziek vond plaats op zondag 27 september aan Sportoase 'de Toren'. Het evenement werd georganiseerd door de IGCS (Intergemeentelijke Culturele Samenwerking) en stond in het teken van het goede doel.

De medewerkers van zowel het Rode Kruis Holsbeek als de kinderwerking voor vluchtelingen in Rotselaar spraken hun dank uit voor de steun gaven meteen uitleg over de concrete plannen die ze hebben met het geschonken geld. Zo zal het Rode Kruis deze middelen goed besteden aan de vorming van zestig niet-begeleide jongeren in het opvangcentrum in Holsbeek.