Rotselaar kent succesvol toeristisch seizoen


donderdag, 19 november, 2015
Rotselaar kent succesvol toeristisch seizoen

Rotselaar is een bloeiende toeristische gemeente met unieke troeven zoals het Wijnbezoekerscentrum, RW X met het landschapspark en tal van wandel- en fietstochten in het groen.

Het gemeentebestuur zet dan ook maximaal in op nieuwe, toeristische initiatieven.

De prijswinnaar van de zomerzoektocht, een succesvol nieuw project van Toerisme Rotselaar, wint een vespatour voor twee personen, ter waarde van 140 euro.
De prijs is geschonken door het Rotselaarse bedrijf Vespa4rent. Burgemeester Dirk Claes overhandigde deze waardebon aan een gelukkige, enthousiaste winnaar.

 In totaal vulden vele deelnemers de tien vragen van het wedstrijdformulier in. De schiftingsvraag was doorslaggevend om de winnaar te bepalen.

Van juni tot half september kon iedereen deelnemen aan de zomerzoektocht in Rotselaar: een fietstocht langs de bier- en wijnroute. Je passeert alle toeristische bezienswaardigheden van de gemeente in de natuur, langs de oevers van Demer en Dijle en over de Hagelandse heuvels.

Tijdens de wintermaanden is het Bezoekerscentrum van de Hagelandse wijn elke zondag open van 13 tot 17uur. Het is ook het startpunt van de 27 km lange bier-en wijnroute en loopt ook langs het Belevingscentrum Rock Werchter X, waar het Jack-Opbier gepromoot wordt.

Lees meer