Tuinfeest versterkt banden bij 'De Hummeltjes'


zaterdag, 10 juni, 2017
Tuinfeest versterkt banden bij 'De Hummeltjes'

De Hummeltjes – het kinderdagverblijf van het Sociaal Huis – organiseerde zopas een groot tuinfeest om de banden tussen medewerkers, kinderen en hun ouders te versterken.

Vrijdagavond 9 juni was het feest bij De Hummeltjes. De mooi ingerichte en versierde tuin was het decor van dit contactmoment tussen ouders en kinderverzorgsters.  Met dit tuinfeest willen we de ouders danken voor het vertrouwen in ons kinderdagverblijf.

“Het Sociaal Huis vindt het belangrijk om de ouders van kortbij te informeren en te betrekken bij onze werking.  Ook daarom is zo’n informele ontmoeting met de ouders belangrijk” vertelt schepen van Sociale Zaken Gert Heylen (CD&V).

Thema van het tuinfeest dit jaar was ‘een reis rond de wereld’. Hiermee werd het jaarproject binnen ons kinderdagverblijf in de verf gezet : diversiteit en positief omgaan met de rijkdom van verschillende culturen.

Niet alleen het decor en de activiteiten, maar ook de hapjes en drankjes lieten ons proeven van de hele wereld. De stralende zon, de spelende kinderen, … het was de perfecte start van het prachtige weekend!

Het ‘Sociaal Huis’ investeert met De Hummeltjes in kwalitatieve kinderopvang met maar liefst 59 erkende opvangplaatsen.