Welkom nieuwe inwoners


zaterdag, 14 oktober, 2017
Welkom nieuwe inwoners

Meer dan 100 nieuwe inwoners werden vandaag persoonlijk verwelkomd met een warme oproep om te kopen bij de lokale handelaars en mee deel te nemen aan het bruisende dorpsleven in de gemeente.

De nieuwe inwoners werden tijdens het onthaal wegwijs gemaakt in de gemeentelijke dienstverlening en uitgebreid geïnformeerd over de vele troeven van de gemeente.

 Daarnaast maken we ook promotie voor onze lokale handelaars. De nieuwe inwoners ontvangen een interessante cadeauboek waarmee ze kunnen gaan kopen bij de winkels in onze gemeente.

Daarnaast motiveren we de nieuwe inwoners om deel te nemen aan het uitgebreide dorpsleven met de vele activiteiten, kermissen en verenigingen. De meer dan 30 bewonersdiensten bieden trouwens een leuke manier om snel in een nieuwe buurt te integreren en de nieuwe buren goed te leren kennen.

CD&V vindt het echt belangrijk dat iedereen zich hier goed thuis voelt. We bieden een warme en hartelijke thuis aan onze nieuwe inwoners. De beste manier om de nieuwe gemeente goed te leren kennen, is meteen buitenkomen om er het bruisende dorpsleven te ontdekken! Hartelijk welkom!