Nieuwe burgemeester = nieuwe picknick = nieuwe locatie!

Tal van leuke eetstanden en originele drankstanden, zomermuziek en animatie voor groot en klein.
De perfecte afsluiter van de zomer…

Op het Festivalpark in Werchter, aan de North West Walls, kan je op zondag 1 september tussen 12.00 en 18.00 uur genieten van de picknick van de burgemeester met de lekkerste hapjes en drankjes.

Leuke zomermuziek zorgt er de hele namiddag voor een uitgelaten sfeer. Kom me jouw vrienden en familie mee picknicken. Het is dé ideale afsluiter van de vakantie in jouw buurt!

Aan de verschillende eetstanden kan je proeven van lekkernijen uit alle windstreken en van de eigen streekproducten. Vegetariërs worden daarbij niet vergeten! En aan de aperitiefbars kies je voor je favoriete gin-tonic of uit het uitgebreide aanbod wereldwijnen en speciale bieren.

Kom smullen van onder meer Spaanse paella, ovenverse pizza’s, Mexicaanse nacho’s en taco’s, Aziatische wokgerechten, Italian bites, Wezemaalse pensen, lekkere ijsjes, Brusselse wafels, kleurrijke suikerspinnen en veel meer verrassend lekkers.

En proef van onze super originele cocktails en mocktails, speciale bieren, heerlijke wereldwijnen en verfrissende Ice Coffee… De picknick van de burgemeester tovert de zomer op je bord en in je glas!

Alle informatie en het aanbod vind je via de website: www.teamrotselaar.be/picknick

Meer info: www.teamrotselaar.be/picknick